antalya

Antalya

Antalya, de negende grootste stad van Turkije, wordt beschouwd als een paradijs op aarde en de parel van de Middellandse Zee vanwege de status van unieke professionaliteit qua uiterlijk en diversiteit en kwaliteit van leven. Met zijn met cipressen bedekte kliffen die in het sprankelende blauwe water druipen en de overvloed aan historische bezienswaardigheden, of de grootse watervallen verspreid over het platteland, is Antalya een kroon met juwelen in de buurt van Turkije. Als u daar op tournee gaat, moet u weten wat de uitgebreide stappen zijn die u moet nemen en hoe u uw tijd het beste kunt besteden door daar bij meerdere dingen te betrekken.

Antalya is de grootste strandbestemming van Turkije en zeker de grootste van de mensen die er naar verlangen, en biedt de bezoekers voldoende mogelijkheden om zich in vele activiteiten te verdiepen. Van een wandeling langs het strand tot avontuurlijke activiteiten, of van de meest kieskeurige tot de meest relaxte, in Antalya vindt u allerlei dingen om te doen.

Beste tijd om Antalya te bezoeken

Omdat Antalya de meest prominente plaats in Turkije is en het hele jaar door veel reizigers wordt bezocht, is Antalya bijna een wereldwijde bestemming met een reputatie aan het worden. Aangezien deze stad wordt overspoeld door toeristen van alle categorie├źn, blijft het populair van half april tot eind oktober, omdat het op dat moment de meest geschikte stad is om te genieten van de extreme sporten en de rust in de aangename klimatologische omstandigheden.
Top dingen om te doen in Antalya
Hier belichten we enkele van de beroemdste dingen om te doen in Antalya die uw reis letterlijk de moeite waard en onvergetelijk zullen maken.

1. Duik in de Middellandse Zee

Aangezien Antalya naar verluidt de parel van de Middellandse Zee is, zou het verkennen van de ingewikkelde weelderige zeewereld uw hoogste prioriteit moeten hebben. Deze hele dag ervaring zou je meenemen naar de meest aanlokkelijke wereld van de Middellandse Zee, waar je een uitgestrekte voedingsbodem voor verschillende aquatische soorten kunt verkennen. Het beste is dat je wordt opgehaald bij je hotel om te genieten van twee spannende duiken. Bovendien is de lunch ook inbegrepen in het grootste deel van het pakket van die aard.
Locatie: Antalya, Turkije
Activiteitskosten: vanaf INR 2100 / –
Duur van de tour: 8 uur
Ophaaltijd: 08:30 uur
Ideaal voor: gezinnen, vrienden
Verblijfopties: Akra Hotels, Titanic Beach Lara Resort, Sea Side Hotel Antalya et al zijn daar gemakkelijk beschikbaar.

2. Avontuurlijk raften

Een van de beste dingen om te doen in Antalya en zeker in de achtergrond van het ultieme deel van deze regio dat populair is om te raften, is vanwege de overvloed aan rivieren. De Koprulu Canyon, de beste plek voor raften op de rivier, wordt druk bezocht door vele bezoekers van over de hele wereld. Een ervaren gids wordt samen met u gekoppeld en ongeveer 8-10 personen zullen een rit van ongeveer 14 kilometer delen. De hele ervaring van ongeveer 2,5 uur zal zeker een geweldige en onvergetelijke ervaring voor je zijn. Juli, augustus en september zijn de meest ideale maanden om deze prachtige rit mee te maken.
Locatie: Antalya, Turkije
Tijdstippen: hele dag
Verblijf opties: Dichtstbijzijnde hotels in Antalya
Ideaal voor: gezinnen, vrienden, plezier

3. Trekking

Op zoek naar de beste dingen om te doen in Antalya, maar weet je nog steeds niet wat je moet doen? Zo ja, maak je dan klaar om de meest magnifieke routes van Antalya te trekken die je meenemen naar de grootsheid van de prachtige bergketens daar. Het heeft twee langeafstandswandelroutes, namelijk de Lycian Way en de St. Paul Trail. Je kunt naar de top van de Mout Olympos klimmen, op 2366 meter, wat toevallig het hoogste punt van het pad is. St. Paul trail brengt u naar de top van de Barla Mountains, op 1800 meter hoogte.
Locatie: Antalya, Turkije
Tijdstippen: hele dag
Verblijf opties: Lale hostel
Ideaal voor: gezinnen, vrienden, plezier

Hotels

Hotel Fame Residence Lara in Turkije is al sinds de oprichting een regelrechte hit onder Nederlandse vakantiegangers.

Even helemaal zen in de Aziatische sferen van Limak Lara in Turkije. Door de serene aankleding en het gebruik van natuurlijke materialen loop…

Vakantie vieren in Royal holiday palace? Dit hotel staat net als de andere Royal hotels garant voor luxe, comfort, uitstekende service