Playa del Ingles

Gran Canaria

Gran Canaria is niet langer een geheime tip onder Europese reisbestemmingen, maar met onze Gran Canaria-tips helpen we je om een ​​ongewone en onvergetelijke vakantie te hebben op de Canarische Eilanden, waar je niet alleen je tijd op het hotelstrand doorbrengt, maar ook iets en het eiland ervaart. beter leren kennen.
Feit is dat er hoeken en gebieden op Gran Canaria zijn die nauwelijks door toeristen worden bezocht en nog steeds worden beschouwd als insidertips van Gran Canaria.

Gran Canaria-tips

Tijdens onze wereldtour zijn we 7 dagen gestopt in Gran Canaria om het op twee na grootste eiland van de Canarische eilanden (achter Tenerife en Fuerteventura) te verkennen en te reizen. Vanuit onze eigen ervaringen stellen we nu onze Gran Canaria-tips en -informatie voor u samen, die enkele insider-tips voor uw vakantie op de Canarische Eilanden bevatten.
De stranden van Las Palmas zijn, afhankelijk van de regio, bijna eenzaam en de flair is gewoon anders.

We hielden echt van Las Palmas omdat er kleine en grote supermarkten ter plaatse zijn (Lidl, Spar en Co.), een groter winkelcentrum, een geweldige promenade voor lange wandelingen of joggen in de ochtend / avond en ons appartement lag direct aan zee . Dus een prima uitvalsbasis met een mix van rust, zee, goede infrastructuur en alles wat we wilden.

Leuke accommodatie op Gran Canaria

Eén van de leukste hotels waar we ooit geweest zijn is toch wel het Bull eugenia victoria & spa. Een pracht hotel in Playa del Inglés.

Wees onafhankelijk en vrij: huur een auto op Gran Canaria

Wees onafhankelijk en vrij en neem deel met een huurauto. Dit zou een reclameslogan voor Gran Canaria kunnen zijn, want in onze ogen moet je Gran Canaria zeker op vier wielen ontdekken. Als u een huurauto huurt op Gran Canaria, kunt u langs de kust, over het eiland en eromheen rijden.
Je bent echt gratis en onbeperkt, niet aan tijd gebonden en je kunt plekken ontdekken die maar een paar “pakketreizigers” zien of soms alleen als ze een dure tour boeken!
We boekten onze huurauto op Gran Canaria van 6 oktober tot 13 oktober 2018 en betaalden slechts € 102,68 inclusief volledige verzekering en pluspakket.